1 Aralık 2010 Çarşamba

İlk İnternet Alışverişi :)

Bunca zaman dayandıktan sonra ilk internet alışverişimi gerçekleştirdim.  Bir hafta önce cnm kardişimle konuşurken bloglarda gördüğümüz güzel taçlar, broşlar vb. şeylerden bahsetmeye başladık. Sonra ortaya çıkan fikir ile bir işe giriştim işte. "Neden bende yapmıyim?" Hadi bakalım başlıyorum dedim ama elde ne malzeme var ne bir şey. Hadi yap, yapsana... Yok. Neyse bütün çarşıyı dolandıktan sonra elimdeki iki parça pahalı keçe, azcık bir kumaş ve üç beş boncukla eve döndüm. Açtım beğendiğimiz taçları...Yok olmuyor... Bu da kötü oldu. Adamda malzeme var kardeşim derken, başladım internette malzeme aramaya. Burda, çok güzel şeyler ortaya çıkaran Demet'inde  yardımı ile (hafif gaza geldim :) alışveriş yapmaya karar verdim. 
Öncelikle kendime bi sanal kart oluşturdum. Sonra pasaj.com'a girdim. burdan güzel güzel malzeme araştırdım. Bulduğum mağaza sahibi çok yardımseverdi ve onun sayesinde ilk alışverişimi gerçekleştirdim bu sabah. Veee işte Neslihanın bana özel hazırladığı paket... 

İnşallah yarın ya da öbür gün elimde olur. Çok sevinçliyim:) Bu arada yine çarşıya gittim tüller, fermuarlar ve eteğimin kenarı için dantel aldım :)

2 yorum:

  1. Çok güzelmiş aldıkların canım, ilk adımı atmışsın, hayırlı olsun :) Güzel tasarımlarına ;)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim demetcim :) Senden biraz kopya çekeceğim ona göre :)

    YanıtlaSil