2 Aralık 2010 Perşembe

Oh My Lady (2010) ve LG


Yoon Kae Hwa 35 yaşında eşinden boşanmış tek kızıyla ortada kalmıştır. Sung Min Woo ise sadece yakışıklı olması ve seksi vücudu ile ün kazanan, genç kızların "oppası" (ilgi duyulan yaşça büyük erkeklere deniliyor) oyunculuğu kötü bir aktördür. Min Wo geçmişinde yaşadığı bir skandal yüzünden hayatına dikkat etmek zorundadır. Bu sırada ortaya çıkan küçük bir kız ortalığı karıştırır. Bunun üzerine Kae Hwa, Min Wo'nun evinde çalışmaya başlar. 

 
(Şu kızın tatlılığına bak yaa:)

Kae Hwa bir yandanda ajansta çalışmaya başlar. Ajans borçlar yüzünden sıkıntıdadır. Bu sıkıntıları atlatabilmek için son bir müzikal sahnelemeye çalışırlar. Müzikalin ilgi toplaması için Min Wo'ya (Kae Hwa'nın tabiri ile "Berbat oyunculuk"a) başrol teklif ederler. Min Wo batan bir şirketin işine el atacak mıdır?

Bu dizi kullandıkları telefonları çok beğendim ben ^^ LG Lollipop Cyon. Gelen aramalarda, aramayı yapan kişin adı kapaktan akıyor. Yine gelen aramada sesi kısmak için telefonu ters çeviriyorsun veee ses kısılıyor. Kapağın uç kısımlarında ışıklar var.  Kapakta fotoğraftada görüldüğü gibi ışıklı animasyonlar oluyor.  Ama birazcık uzun bir telefon. Benim için tek sorun olan kısmı fiyatı idi. "Fazla özelliği olmayan bir telefona bu fiyat olmaz" denerek abim tarafından geri çevrildim T.T Ayrıca bu telefonun bi eksi özelliği sadece teknosa tarafından temin edilmesi ve bence bu yüzden fiyat bu kadar yüksek. Bu geri çevrilmeden dolayı arayışlarım sonucu yine LGden bir telefon beğendim (LG GT540). Çok güzel bir telefon ve fiyat/özellik oranı çok iyi. İphone gibi özelliği yok ama onun gibi pahalı değil. Hoş bir dokunmatik. Arada tıkanıyor ama sistemler yeni olduğu için böyle olduğu söylendi. Bu telefon hakkında daha fazla bilgi isterseniz : Buraya bakabilirsiniz.

Sonuç: Diziyi ve telefonu tavsiye ederim. Dizi; eğlenceli ve romantik. Telefon; şık ve kullanışlı.

1 yorum: