16 Aralık 2010 Perşembe

Mersinde bir gezinti :)

  Dün Pudra tozunda Aydın'ı görünce ne zamandır yapmak istediğim bir şeyi bugün yapmaya karar verdim. Zaten aybaşıda gelmiş :) Bi güzel alışverişimide yaparım diye çıktım Forum yoluna.

Şirin mi şirin bir kardanadam ailesi girişte karşıladı beni :)  Yerim ben senin şekerini ya :) Hmm acıktım demek :) Hemencik yemeğimi yiyip vitrin turu atmaya başladım. Yine Mudoda çok güzel şeyler beğenmeme rağmen elim boş bir şekilde çıktım. Çok güzel bir süveter vardı yünden, böyle tatlı bi pembe :) 
Vee Mangoda %40-50 indirim vardı. Çok güzel elbiseler 49 liraya düşmüş, yine pantolonlar 29 liraydı. Burdan bi şey alamadan çıkmayı becerdim. Benden iyi bi eş olur bunu anladım. Bütçeye zararım yok fazla :)

O kadar vitrine baktım bence Park Bravonun vitrinini en güzeliydi . (Bu arada en soldaki elbiseye bayıldım. Fiyatı 167 liraydı sanırım).
Park Bravonun yanında La Senza var. Ordaki yılbaşı çelengini yapanın zekasını kutlamak isterim :) Ürünlerini çok güzel bir şekilde kullanmışlar. 
Malesef fotoğrafını çekemedim. Fazla dikkat çekeceğimi düşündüm :)
Bu fotoğrafları çekerkende bi garip hissettim kendimi. Güvenlikler "napıon la orda?" diyecek diye bekledim :)

Bu kadar dolandıktan sonra Bershka'dan bi sweet alıp çıktım :) O kadar yumuşak kiii, sarılmak istiyorum boyna :)

 Mersinde eskiden (çokk eskiden değil ama :) Forumdan önce gençliğin genelde tercih ettiği, babasının arabasını kapanın geldiği bi sokak vardı. Şimdi eski halinde eser yok.  Nerden mi bahsediyorum? Tabi ki Kushi mato sokağı. Bi Türk-Japon kardeşlik şeysi (neysi adını sen koy işte bulamadım :) Sokağın sonundaki Mado canlılığını koruyor hala. Adamlar hala deli gibi iş yapıyor.

Ama bizim gittiğimiz bi yer var. Cafe 5dk. Çok şirin bi yer. Güzel havalarda oturabileceğiniz birde bahçesi var. Tabi kii güzel içecekleride... Yazın soğuk çikolataları çok güzel oluyor. Değişik aromalarla ya da dondurma ile tavsiye ederim :) 

 Mersin gezilirde sahile gidilmez mi??? Gidilir. Gidilir de uçak görülmez mi? Görülür. Biri İstatistik tutsa sanırım Mersin'e gelenlerin %99,9'unun uçağın altında bi fotoğrafı vardır. Klasiktir. Ya da gemiyle çekilir. Hatta geminin uzanan halatını çekenlerin bile varlığı tespit edilmiştir :) O zaman işte sahil...

Bugün hava yine Mersin'e özgü bazen güneş açtıran bazen rüzgar estiren cinstendi. Sahildeyken coşup rüzgara çevirmiş dalgaları üstüme üstüme atmıştır :) Yine şanslısınız. O güzel güneşli günlerden güzel bi kaç fotoğrafım var :)


Burası Marina. Balıkçı tekneleri, gezi yatları burda olur genelde. Birde balık ekmek tekneleri burdadır. Ha birde Mersin'e gelipte balık ekmek yemeden gitmek olmaz. En iyisini Balıkçı Arif yapıyor sanırım. Arkadaşlarla genelde oraya giderizde :)


Eee Lunaparkımızda var:) Çocukluğumdan beri gitmedim diyebilirim. Kuzenimle gittiğimiz o saçma korku tünelini saymazsak. Bi tünel bu kadar korkunç olabilir. Karanlıktan bişey görebilsem korkacağım ama göremedim ki... Eğer giderseniz tabelaya bakmadan girmeyin..."Tünelimizde canlı hayalet yoktur."
Gelemeyenler için kısacık bi Mersin turu. Denizi ve upuzun palmiyeleri ile Mersin :) Fotoğraflara tıklarsanız daha büyük hallerini görebilirsiniz (O zaman daha güzel gözüküyorlar :)

8 yorum:

  1. senin günün daha şahane geçmiş tatlım:)) bayıldım:)) türk japon sokağı ise süpper fikir:)

    YanıtlaSil
  2. Alışveriş için çıktım güya ama pek bşi alamadım :( İnşallah Aydın'ıda böyle inceleyebilirim :) Merakımı uyandırdın valla :)
    :) Yaşasın Türk-Japon dostluğu :)

    YanıtlaSil
  3. Sayende gezmiş oldum :) Teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
  4. :)Benim gözümden Mersin'in birazını anlattım işte.
    Teşekkür ederim yorumlarınız için:)

    YanıtlaSil
  5. Bunları okuyunca bir Mersin yapmak geldi içimden. Ayrıca benim şu uçak altında fotoğrafım yok :( %1'lik dilimdeyim yine :P Kushi mato sokağı çok güldüm buna.Neyse hafta sonu mangoyu talan etmenin tam vakti sanırım :)

    YanıtlaSil
  6. Mersin deki yağmurlu havanın da etkisiyle günlerdir kendimi eve kapatmıştım. taa ki bu yazını okuyana kadar :) yarın ilk işim Forum a gitmek olacak sanırım alışveriş iştahım kabardı.bu arada gerçekten forum açıldığından beri kushi ciddi anlamda unutuldu

    YanıtlaSil
  7. angelic: Gel gör buraları. Havası insanı bi başka :) Burda çok az bi kısmını anlatabildim Mersin'in. Bende o %1deyim hala gidip bi fotoğraf çekinmedim :) Elbet bi gün olacak o da. :) Orda diyecek kelime kalmadı resmen ya. hala oraya uygun bi kelime bulamadım.Bulan olursada söylesin valla. Mango'yu kaçırma bütün herşey indirimliydi.
    ælif: Bir haftadır nedir çektiğimiz bizim. Kış gelsin dedikte bu kadarıda değil :) Bende uzun zamandır tutuyordum kendimi. Salıverdim Foruma. Mango'ya mutlaka uğra derim baya indirim vardı. Ben bi elbise beğendimde denemeye üşendim :) o yüzden kaldı. Eski tadı yok Kushi'nin. Ama 5dk çok güzel. Kushi'nin sonuna doğru. Uygun olduğunda mutlaka uğra derim.

    YanıtlaSil
  8. Mango'ya uğramdan olur mu hiç (: 5dk yı da çokk merak ettim şuan, en kısa zamanda uğrıcam(:

    YanıtlaSil