4 Mart 2011 Cuma

İzmirrrrrrrr :)


Uzun zamandır yazmıyordum. Bloglar kapatıldı ya yazasım geldi. Biraz inadım, evet :) Ama bugün yazmamında bi sebebi var. Uzun zamandır bu anı bekliyordum diyebilirim. 

Şubat ayının 17si ile 24'ü arasında Tarım ve Köyişleri Bakanlığının yayımladığı kadrolardan tercih yapmıştım. Tam bi haftadırda bugün gelsin diye bekledim. Sonuçlar açıklandı. Artık bi süre hayatıma İzmir-Torbalıda devam edeceğim. Şimdiden kritikler başladı. Nasıl gideriz? Neler alacağız? Kimler geliyor? İlk öğrendiğimde nasıl oldum anlamadım. Hem sevindim hem üzüldüm diyebilirim. Sonunda bi işim olacaktı ama ailemdende uzakta olacaktım. Hemde hayatımda ilk defa. Evet üniversiteyi ailemin yanında okudum. Şimdi biraz korkarak birazda heyecanla bekliyorum. Beklediğim onca zamana rağmen....kısa bi süre. Haziranda mezuniyet, Temmuzda sınav, Ağustosta sonuçlar, Eylülde iptal tartışmaları, Ekimde eğitim bilimleri iptali, Kasımda atamaların ertelenmesi, Aralıkta müfettişlik sınavı, Ocakta atamalarda hüsran (0 kadro biçilmişti bizlere) ve sonunda Şubat. Bu aydanda ümidimi kesmiştim ama son anda şans bize güldü. Bütün gıda müh. arkadaşlar ne demek istediğimi anlar. 

Şimdi İzmir, yo hayır Torbalı, bekle beni, ben geliyorum :)

11 yorum:

  1. Tebrık ederım :)
    İzmir taorbalı :)
    bugun aklımdan geçirmıştım ilerde buraya atansam dıye çunku ızmıre ne kadar yakın o kadar ıyı :)

    Aileden uzak olmak çok ıyıdır.
    guzel bır deneyımdır.
    Özleyıp bayramdq donmemın tadı başkadır.
    :))
    Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun tatlım, darısı başıma ^.^

    YanıtlaSil
  3. Blush: Valla iyi mi kötü mü bilemiyorum ama şu an evimizde hüzünle karışık bi mutluluk hakim. 23 senedir ailemleyim ayrılık zor gelecek gibi hissediyorum. Aşırı duygusallığımda var tabi. İnşallah iyi olur her şey. Darısı seninde başına.

    Nyuu: Teşekkür ederim cnm :)Ankarayı ben tutturamadım ama inşallah sen tutturursun :) Darısı sana inşallah.

    YanıtlaSil
  4. Tebrikleer. Ballı börek.Eh artık ayrılmanın zamanı gelmiş evden. Bol şans, sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim hemde çok. :) Ayrılmamın zamanı geldi ama işte insanın canı acıyor :'(

    YanıtlaSil
  6. oy oy oyyyyy çokkk sevindim:))
    en kısa sürede İzmirli olmanı bekliyorum.Torbalı küçük bir yer ama İzmir'e çok yakın, istediğin zaman rahatlıkla birçok güzel yere gidebilirsin:)) valla benim de başımda kpss var, o süreçlerin ceremesini çekip ali böğründe kalanlardanım:(( içimde çalışma isteği sıfır zorluyorum kendimi 2011 kpss ama nafile, bakalım artık...vallahi merakla bekliyorum seni:))

    YanıtlaSil
  7. :) teşekkür ederim cnm benim :) Yakın diye tercih ettim bakalım nasıl olacak. Haftasonları inerim artık İzmir'e, yalnız birinin beni gezdirmesi yol göstermesi gerek :D
    Sınava iyi çalış cnm. İnşallah sende güzel bi yerlere atanırsın. Darısı başına :)

    YanıtlaSil
  8. tebrik ederim. blogspot'u daha yeni açabildiğimden şimdi haberini aldım. öncelikle tedirginliğini anlıyorum. ben de senin gibi ailemin yanından ilk kez iş nedeniyle ayrıldım. (gerçi şimdi geri döndüm ama sanırım tekrardan gideceğim.)zorlukları var ama kısa zamanda alışıyor insan. atamanın yapıldığı yer çok güzel. izmir yanı başında. İzmir,bana göre Türkiye'nin en güzel şehri. yaşamaya başladıktan sonra bana hak verirsin umarım. tekrardan hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Angelic: Teşekkür ederim cnm. Bende ancak gördüm. Malum iş ev falan derken internete pek vakit kalmıyor :( Şuana dek pek biyerini göremedim izmir'in ama güzel bi şehir. Bulunduğum ilçede çok güzel :) Darısı atanmayı bekleyenlere :)

    YanıtlaSil
  10. Artık yeni yazılar görmek istiyoruz bu blog unutulmamalı.

    YanıtlaSil
  11. Yeniden başlıyorum yazmaya. İnşallah devamını getirebilirim :)

    YanıtlaSil