4 Ocak 2011 Salı

Girl in the Green Scarf


Hangimiz alışverişte birazcık abartmadık ki? Peki Rebecca Bloomwood (Isla Fisher)? O ipin ucunu kaçıralı çok olmuş. Bütün dolapları gibi kredi kart limitleri de dolu. Ama hala alışverişten vazgeçmiyor vazegeçemiyor. Üstelik bide peşinde borç tahsilatçısı dolanıyor. Burda biter mi? Bitmez tabii ki. Çalıştığı dergide kapanınca ortada kalır.
İşte bu noktadan sonra başlar hikaye. Rüyalarını süsleyen bi moda dergisine iş görüşmesine giderken bi vitrinde yeşil bi fular görür. Fular ona gel beni al diyince Rebecca kendini tutabilir mi? Limiti yeterince dolu kredi kartları kasada reddelince sosisli sırasında tanıştığı yakışıklıdan bi şekilde parayı alır. Boynuna taktığı yeşil fuları ile tutar derginin yolunu.


Moda dergisine girebilmek için şirket bünyesinde bulunan Finans dergisine başvurur. Dünya küçüktür... Finans dergisinin editörü fuların parasını aldığı yakışıklı Luke Brandondır (Hugh Dancy). 
Moda dergisine yazdığı mektup yanlışlıkla Finans dergisine gidince ortalık karışır. Görüşme kötü geçmesine rağmen işe kabul edilir. Peki bu ele avuca sığmaz alış-verişkoliğimiz başkalarına nasıl hesaplı olmak konusunda tavsiye verecektir?


Bende bu noktadan çıkarak yeni bi broş yaptım :) İşte benim yeşil fularlı kızım...

4 yorum:

  1. çok çok çok güzel olmuş ya ben o filme bayılmıştım zaten geçen izlediğimde. çok başarılı olmuş. tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. :) Beğenmene sevindim ben kararsız kalmıştım. Pek güzel olmadı gibi geldi de. Yeşil rengim koyu kaçtı biraz :(
    Filmi beğenmiştim. Çok eğlenceliydi. İçimdeki Rebecca'ya sesleniyordu :)

    YanıtlaSil
  3. bu filmi çok seviyorum :) broş güzel olmş :)

    YanıtlaSil